Βαρούτσικος – Τόρης: «Αν δεν προχωρήσει η αύξηση ΜΚ φεύγουμε»

Tόσο ο Γιώργος Τόρης όσο και ο Γιώργος Βαρούτσικος συμφώνησαν από κοινού και ξεκαθάρισαν πως αν δεν γίνει αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου τότε θα αποχωρήσουν από την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» υπενθύμισαν ότι η ομάδα μέχρι τις 31 Μαρτίου πρέπει να καταθέσει φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση… κάτι που σημαίνει ότι επιβάλλεται να μπουν λεφτά στα ταμεία. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, όπως οι ίδιοι τόνισαν, αμφότεροι θα αποσυρθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι ASTRA:

«Η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου. Ο κόσμος μπορεί να αγοράζει μετοχές μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Η ομάδα πρέπει να καταθέσει φάκελο μέχρι τις 31 Μαρτίου για να πάρει αδειοδότηση. Θα συνεχίσουμε μέχρι το καλοκαίρι κανονικά και δεν θα αφήσουμε χρέη για τους επόμενους που θα αναλάβουν. Εάν δεν πετύχει η αύξηση, θα αποχωρήσουμε το καλοκαίρι. Η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα βοηθήσει να λειτουργήσει σωστά η ομάδα, θα δώσει ανάσα ενόψει της αδειοδότησης αλλά και μέχρι το καλοκαίρι ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με τις προσφυγές. Θα γίνει προσπάθεια με τους συνδέσμους αλλά και με επιχειρηματίες, έτσι ώστε να καλυφθεί ολόκληρη».

Πηγή: Goalpost.gr

Exit mobile version