Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη «μάχη»

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε, καθώς σε λίγες ώρες οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναμετρηθούν με την Ντνίπρο στο… παγωμένο Κίεβο της Ουκρανίας, για τη φάση των «32» του Europa League (19/2 20:00 ANT1).

Στην ουκρανική πρωτεύουσα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού, γεγονός που αποτελεί μεγάλο στοίχημα τόσο για το σύλλογο όσο και για τον Βίτορ Περέιρα. Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για όλα κόντρα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, θέλοντας να αποσπάσει κάτι θετικό που θα του δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (26/2).

Φυσικά πρώτος στόχος των Πειραιωτών είναι να κρατήσουν απόρθητο το κάστρο τους και να μην δεχθούν γκολ και στη συνέχεια να πετύχουν ένα πολύτιμο εκτός έδρας τέρμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο. Ο Περέιρα δεν έχει αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς έχει ήδη ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς

Exit mobile version