Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Τύρναβο

Ο Αγροτικός Αστέρας ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Τύρναβο, το προσεχές Σάββατο (21/2 15:00).

Η διοίκηση των «πρασίνων» όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ στο ματς με τους Θεσσαλούς, ενώ η είσοδος για τους ανέργους θα είναι δωρεάν μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Πιο αναλυτικά:

«Το Σάββατο 21/2 στις 15:00, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Τύρναβο για την 18η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Ενημερώνουμε εκ νέου, ότι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για όλους τους εντός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου η είσοδος για τους άνεργους είναι δωρεάν.
Ισχύει επίσης, ότι για γυναίκες, φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο), στρατιώτες (επιδεικνύοντας τη στρατιωτική ταυτότητα), μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και ηλικιωμένους (άνω των 60 ετών και με την επίδειξη ταυτότητας) ισχύει ειδική τιμή εισόδου που αντιστοιχεί σε 5 (πέντε) ευρώ.

Η είσοδος για τους αθλητές της ακαδημίας είναι δωρεάν, ενώ οι γονείς τους έχουν αμφότεροι δικαίωμα εισόδου με την αγορά μόνο ενός εισιτηρίου.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 (δέκα) ευρώ και όλα τα εισιτήρια των γηπεδούχων παρέχονται από το εκδοτήριο της Θύρας 1».

Exit mobile version