Ολυμπιακός: «Ντόπες» από τους οπαδούς ενόψει Παναθηναϊκού

Δυναμική ήταν η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (22/2 19:30).

Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/2), θέλοντας να ανεβάσουν το ηθικό των πρωταθλητών Ελλάδας… μια ημέρα πριν από το ματς – φωτιά με το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στους ποδοσφαιριστές του Βίτορ Περέιρα, σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά να ματώσουν, όπως αξίζει, τη φανέλα.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν: «Ξεχάστε τη Ντνίπρο. Ματώστε για το σύλλογο, για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είστε οπαδοί, Θύρα 7, σαν κι εμάς. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώσετε τη φανέλα. Ξεκινήστε από αύριο και μετά βλέπουμε και τον αγώνα με τη Ντνίπρο».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Βίτορ Περέιραλέγοντας τα εξής στους φιλάθλους: «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα, μια οικογένεια, κι αύριο αυτό που θα κάνουμε είναι να παλέψουμε για τον Ολυμπιακό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό».

Exit mobile version