Κυπελλούχος Λακωνίας η ΑΕ Σπάρτης: This is Sparta (pics)!

Η σπαρτιατική καρδιά μίλησε… Τα παλληκάρια του Αργύρη Κατσίχτη απέδειξαν μέχρι το τέλος και του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης ότι δεν λυγίζουν από κανέναν αντίπαλο

Μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο λεπτό οι απόγονοι του Λεωνίδα κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό. Ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού στρίμωξαν στα σχοινιά τους παίκτες του Μολαϊκού. Συνεχές πρέσινγκ, μπαλιές που διεμβόλιζαν την άμυνα του αντιπάλου και “φτερά” στα πόδια ήταν το κλειδί της νίκης για το συγκρότημα του Αργύρη Κατσίχτη.

Μία στιγμή αδράνειας στο 19ο λεπτό δεν ήταν αρκετή για να σταματήσει τους παίκτες της Σπάρτης στη ξέφρενη πορεία προς τη κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου.

Και στο 97ο λεπτό ο ανεπανάληπτος Σεμερτζίδης αφού έκανε τους αμυντικούς του Μολαϊκού να συγκρούονται μεταξύ τους πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δίνοντας τη μεγάλη νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του.

This is Sparta λοιπόν!

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στο ματς:

Το ματς:

Α’ ημίχρονο

42ος τελικός του Κυπέλλου Λακωνίας και πολύ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό οι Σπαρτιάτες ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σμερτζίδη και καρφωτή κεφαλιά του Τσούκλη ανοίγουν το σκορ κάνοντας το 0-1.

Ατυχία για την Σπάρτη μόλις στο 10ο λεπτό. Τραυματίστηκε ο κεντρικός αμυντικός Βασίλης Γκίτζιας και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Σπηλιωτόπουλο.

19ο λεπτό και ο Μολαϊκός φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντάκη ο Αβδούλλος πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα να αναπαυθεί στην εστία του Γαρόζη.

27o λεπτό στην αναμέτρηση και μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Σπάρτης χάνεται. Σέντρα του Σεμερτζίδη, αποκρούει ο Φιφλής και στην επαναφορά δεν μπορεί κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

34 λεπτό. Ασφυκτική πίεση της Σπάρτης καθώς έχει κερδίσει 4 συνεχόμενα κόρνερ.

Σκορ ημιχρόνου ισόπαλο 1 – 1.

Β’ ημίχρονο

64ο λεπτό και στη θέση του Ντορίν μπαίνει ο Αρνιώτης ενώ για την ομάδα του Μολαϊκού στη θέση του Ρουμάνη περνάει ο Τραϊφόρος.

68ο λεπτό και ο Σαραντόπουλος μπαίνει στη θέση του Πολυκρέτη.

Δεν υπάρχουν φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι τώρα.

Μεγάλη ευκαιρία από τον Ηλία Αναστασάκο στο 72ο λεπτό. Απέκρουσε ο Φιφλής.

93′ ‘Εβαλε γκολ ο Μολαϊκός με τον Διαμαντάκη αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Σκορ κανονικής διάρκειας του αγώνα 1 – 1

Έναρξη Α’ ημιχρόνου παράτασης

96ο λεπτό και οι παίκτες της Α.Ε. Σπάρτης διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι παίκτη του Μολαϊκού.

97ο λεπτό και ο Σεμερτζίδης με ένα απίστευτο γκολ, αφού πέρασε δύο παίκτες από αριστερά, έστειλε την μπάλα με το εξωτερικό στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Φιφλή.

101′ Ευκαιρία πάλι με τον Σεμερτζίδη με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Λήξη 1ου ημιχρόνου της παράτασης. Προηγείται η Σπάρτη.

Εναρξη Β’ ημιχρόνου παράτασης

116′ το σκορ παραμένει Μολαϊκός – Α.Ε. Σπάρτη 1 – 2

Τέλος Β’ ημιχρόνου παράτασης.

Back to back η Σπάρτη και κυπελλούχος Λακωνίας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Exit mobile version