Αφήνει… σκόνη ο Πανσερραϊκός!

Με τον απόλυτο πρωταγωνιστή του, τον Γαϊδαρτζή, ο Πανσερραϊκός πήρε νέα νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον πρώτο ομίλο.

Με πρωταγωνιστή για ακόμη ένα παιχνίδι τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή που βρήκε για 10η φορά δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός πήρε μία… φτωχή πλην τίμια νίκη κόντρα στον Εθνικο Αλεξανδρούπολης με 1-0 και παραμένει για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας δείχνοντας απόλυτη… συνέπεια.

Άλλωστε αυτή ήταν η 13η νίκη για τα λιοντάρια στο πρωτάθλημα, η 3η συνεχόμενη και η 9η τις τελευταίες 11 αγωνιστικές, που τους διατηρεί στην πρώτη θέση και στο +1 απ’ τον Άρη.

Αυτός που έκλεψε λίγο την δόξα από τον Γαϊδαρτζή ήταν ο Κώστας Καλλιμάνης που ζει στιγμές αποθέωσης αυτό το διήμερο στις Σέρρες. Με αφορμή και την παρουσία του στους συνδέσμους οργανωμένων, ο πρώην ποδοσφαιριστής των “λιονταριών” βρέθηκε στο γήπεδο και γνώρισε την αποθέωση ακούγοντας και πάλι το σύνθημα «Είσαι το καλύτερο αλάνι Καλλιμάνη Καλλιμάνη…», απ΄ όσους επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο.

Επίσης από τα πρόσωπα του ματς, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους ήταν ο Σάκης Γκόγκας που είδε τον Γαϊδαρτζή να του αφιερώνει το γκολ που πέτυχε, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύεται την αγαπημένη του Στυλιάνα.

Οι «κόκκινοι» ήταν πολύ καλύτεροι του αντιπάλου τους, δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του αγώνα και μάλιστα έχασαν και ευκαιρίες για να πάρουν και πιο ευρεία νίκη, αλλά τελικά ακόμη και αυτό το… αγχωτικό 1-0 ήταν αρκετό.

Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακακης): Ανδρούτσος, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Περπερίδης(82΄ Ρούτσης), Ναουμτσέφσκι(66΄ Μπονέρης), Ολίσε, Παπαστεργίου, Τσιμίκας(70΄ Τριανταφύλλου Κ), Γαϊδαρτζής.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κ. Χριστοφοριδης): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Κόσκολος, Πελτέκης, Τορομανίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Τσαμουρλίδης(59΄ Σεϊδάν)

Πηγή: Seressport.gr

Exit mobile version