Δεν… πεθαίνει η Καστοριά!

Σπουδαίο διπλό (με ανατροπή) μέσα στα Γιαννιτσά για τους «γουναράδες» που νίκησαν 2-1 και αναπτέρωσαν… κάποιες ελπίδες για παραμονή. Στους 9 πόντους και στο -14 απ’ τη σωτηρία οι νικητές, στο -7 απ’ την παραμονή η Αναγέννηση.

Φάσεις και γκολ:

Στο 6′ φοβερή ενέργεια του Μπίνα που πέρασε 3 παίκτες μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ.
Στο 14′ σουτ κεραυνός από τον Καπουσούζη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 21′ Κάρτζιος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ κεραυνό λίγο έξω από την περιοχή ξάφνιασε τον Μακρη άλλα η μπάλα πέρασε μόλις άουτ
Στο 30′ μετά το κόρνερ του Σολομωνίδη ο Νταμτζι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 40 μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση ο Κάρτσιος σουτάρει απκρουει ο τερματοφύλακας στην επαναφορά κεφαλιά του Καπουσούζη σε κενο τέρμα και πάνω από την γραμμή ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια.
Στο 52′ γύρισμα χατζηστεφάνου προβολή Καπουσούζη μέσα από την μικρή περιοχη κοντράρει η μπάλα στο πεσμένο πορτιερο η μπάλα παίρνει ύψος κεφαλιά του Καρασαβίδη σε κενό τέρμα, άουτ.
Στο 54′ μόνος ο Καπουσούζης μέσα από την περιοχή σουτ άουτ.
Στο 69′ σουτ Μπάρμπα άουτ.
Στο 78′ σουτ Μπαϊρακτάρη και 1-2 μετά από τραγική απόκρουση του Συμψερή που σε ένα χλιαρό σουτ αντί να μπλοκάρει την έδιωξε στα πόδια του επιθετικού της Καστοριάς.

Συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπίνας, Ξανθόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος(80′ Μπαμπαλής), Καρασαββίδης(70′ Καραδήμος) Μπάρμπας, Καπουσούζης, Καρακάσογλου, Κάρτσιος(46′ Χατζηστεφάνου)

Καστοριά (Δημητρίου-Ζαρογιάννης): Μακρής, Καρανασιος, Τσόπρας(35′ Χριστοφορίδης), Παπαδόπουλος, Μπαιρακτάρης, Τάσιος, Νταμζι, Σουμέλας, Γανώλης(29’Λ.τ. Νούλας), Σολομωνίδης, Γεωργιάδης.

Πηγή: matiespellas.gr

Exit mobile version