Από άλλο πλανήτη… η Αναγέννηση Άρτας

Δυο μήνες είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Αναγέννηση Άρτας και σήμερα (21/2) το πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο, διαλύοντας με 7-0 το Μακροχώρι.

Καταιγιστικοί ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ξέσπασαν για τα καλά απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας και πέτυχαν μια νίκη ψυχολογίας.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αρτίνους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γούλα, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Νικοπολίδης, ανενόχλητος, έκανε το 2-0. Στο 21′ ο Γεωργίου έκανε το 3-0, εν συνεχεία ο Γεωργίου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 55′ ο Σιδέρης σημείωσε το 5-0. Ο Σιδηρόπουλος πέτυχε το έκτο γκολ για την ομάδα του στο 88′ ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχάλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Άρτας (Νίκος Λάππας): Μπαντής (77΄ Μπακόλας), Ηλίας, Σιδέρης (59΄ Σταμούλης), Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Κατσαδούρος (81΄ Μιχάλης)

Μακροχώρι (Διονύσης Γρηγορόπουλος): Κύρου, Κωτσόπουλος, Αραμπατζής (51΄ Μιχαλόπουλος), Κιβρακίδης, Μπλουγκάς, Τάνης, Αργυρόπουλος, Φώρτσιου, Καγιόγλου (46΄ Πεταλάς), Πατσιαβούρας, Ζαχαριουδάκης (72΄ Γεωργιάδης)

Exit mobile version