Αεράτος στη Βάρδα ο Πανελευσινιακός

Το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πιστοποίησε ο Πανελευσινιακός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Βάρδας, με τους σταχυοφόρους να επικρατούν με 3-0.

Με αυτό το τρίποντο, το συγκρότημα του Σταύρου Ψιμουλάκη παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης έχοντας πάντα για συγκάτοικο τον πρωτοπόρο Παναργειακό. Αυτό σημαίνει ότι το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, μεταξύ των δυο ομάδων θα κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ‘Μπάρτσα’ απογοητεύτηκαν. Άλλωστε, η ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής διανύει περιόδο εξαιρετικής φόρμας και η ήττα ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Ντεμπούτο με γκολ πραγματοποίησε ο Θοδωρής Κουμπαρούλης ο οποίος στο 11′ με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Κουσκουνάς ο οποίος με δυο προσωπικά γκολ (22′ πεν., 32′) διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στην κερκίδα του «Γρ. Καλάκος» ανάμεσα σε φιλάθλους των δυο ομάδων. Τα πνεύματα καταλάγιασαν με την παρέμβαση της αστυνομίας.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κόκκαλης, Π. Πολίτης, Αρμένης, Βραχνής, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Γ. Πολίτης (46′ Σαραντόπουλος), Ντόμας, Φωτόπουλος (62′ Ζέλιος), Κωνσταντινίδης, Αγγελόπουλος (90′ Σωτηρόπουλος)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μάρης (80′ Γεωργούλης), Ριζογιάννης (30′ λ. τρ. Ευθυμιάδης), Δουκάκης (58′ Μπουσινάκης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης, Φλίγκος.

Exit mobile version