Παπαδόπουλος στους παίκτες: «Μπράβο μάγκες, μείνετε προσγειωμένοι»

Εγκώμια στη χθεσινή προπόνηση του «Γηραιού» από τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο για τους παίκτες του και το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Φωκικό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πριν την έναρξη του πρωινού προγράμματος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ημίθεου, συγχαίροντάς τους για τη νίκη και την απόδοση που είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

«Μπράβο μάγκες, σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη και την προσπάθεια που καταβάλατε. Η ομάδα διατηρείται στην πρώτη θέση και παραμένει αήττητη. Στον αγώνα με τον Φωκικό δημιουργήσατε πολλές ευκαιρίες, είχατε πλάνο στο παιχνίδι αν και θα μπορούσατε να τελειώσετε νωρίτερα το παιχνίδι. Είναι κάτι που θέλω να βελτιώσουμε στη συνέχεια για να μην μας στοιχίσει μελλοντικά. Θέλω να παραμείνετε προσγειωμένοι όπως και είστε και να συγκεντρωθούμε όλοι στο δύσκολο αγώνα με τις Σέρρες».

Εν συνεχεία άπαντες ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με τους βασικούς απέναντι στο Φωκικό να ακολουθούν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Exit mobile version