Ζακυνθιακός: Όλα για όλα για το τρίποντο

Το τρίποντο που θα του δώσει βαθιά ανάσα ευελπιστεί να πάρει ο Ζακυνθιακός από τον Αστέρα Μαγούλας την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο

Η Ζακυνθινή ομάδα δεν έχει αλλά περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Με την Αχαϊκή να καραδοκεί οι γαλαζοπράσινοι θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι βατός και στα μέτρα τους. Όμως… το παιχνίδι αυτό εγκυμονεί κινδύνους καθώς η ομάδα της Μαγούλας παίζει το τελευταίο της χαρτί σε αυτό το παιχνίδι και θέλει πολύ μα πολύ μεγάλη προσοχή! Στον Ζακυνθιακό άπαντες γνωρίζουν ότι με νίκη η ομάδα θα πάρει μεγάλη ανάσα, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα θα ζορίζουν αφόρητα.

Με δυνατή βροχή, ομίχλη και τσουχτερό κρύο προπονήθηκαν οι παίκτες του Ζακυνθιακού. Από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο Νίκος Παυλίδης. Ο κεντρικός αμυντικός κατά πάσα πιθανότητα έχει πάθει υποτροπή στην θλάση που το ταλαιπωρούσε και θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό ακόμη.

Ο Παναγιώτης Τόγιας δεν πήρε μέρος γι προληπτικούς λόγους στην χθεσινή προπόνηση. Από σήμερα και αυτός θα μπει κανονικά. Ο Κώστας Κάρδαρης χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα και υπολογίζεται κανονικά από τον Σπύρο Αντωνόπουλο.

Exit mobile version