Ηρακλής: Άπαντες παρόντες στις Σέρρες – «Πανστρατιά» από τους οπαδούς

Δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κανείς πως ο προπονητής του Ηρακλή προβληματίζεται για το ποιοι θα παραμείνουν εκτός της 18μελους αποστολής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Φωκικό πως κανείς δεν πρέπει να ξεφεύγει και να σκέφτεται τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αγωνιστικά δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απουσίας και χθες συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας με προπόνηση σε νορμάλ ρυθμούς. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στη Μίκρα κι έπειτα η αποστολή αναχωρεί για τις Σέρρες. Το ποιοι θα την αποτελούν τελικά είναι… ερωτηματικό εξαιτίας των πολλών, ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων, ενώ εύλογα θα υπάρξει μια διαχείριση του υλικού εν όψει των διαδοχικών αγώνων δίχως να αλλοιώνεται η αγωνιστική ταυτότητα του Ηρακλή.

Πανέτοιμος ο λαός

Ο Ηρακλής στοχεύει στη νίκη, στη διεύρυνση παράλληλα του ασύλληπτου ρεκόρ και το 9 στα 9 εκτός έδρας (έχοντας ένα γκολ παθητικό μάλιστα). Τυπικά πάντως θα αγωνιστεί εκτός έδρας, μιας και στις Σέρρες αναμένεται να δημιουργηθούν αύριο συνθήκες έδρας με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό της. Λίγα μέτρα από το γήπεδο εδρεύει η Αυτόνομη Θύρα 10 Σερρών η οποία θα κόψει την πίτα της (και πιθανώς θα βρεθούν στελέχη της ομάδας) και θα συσπειρώσει πολύ κόσμο απ’ όλες τις γύρω περιοχές, ενώ πολλοί θα ταξιδέψουν με τις εκδρομές της Αυτόνομης Θύρας 10 από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όπως και με Ι.Χ. Αυτοκίνητα.

Exit mobile version