Αφήνει το στίγμα του ο Καμπανιακός

Σε φουλ φόρμα η ομάδα της Χαλάστρας, τι δηλώνει ο Γιάννης Πετράκης, στο στόχαστρο ο γκολκίπερ Θωμάς Μουρμούρας.

Για τον κυριακάτικο θρίαμβο στην Κοζάνη (1-3 με ανατροπή και χατ τρικ του Χρήστου) μίλησε στο dokari.gr ο πρωτεργάτης της καλής πορείας του Καμπανιακού, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης: «Νομίζω ότι παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Τα χαρίσματά μας είναι κυρίως επιθετικά, η νεανική τετράδα των Προβατίδη, Χρήστου, Υψηλού και Παπαγαθονίκου, που έχει ποιότητα και κάνει τη διαφορά. Το μέλλον τους ανήκει. Αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες, λόγω υπερενθουσιασμού και απειρίας, μπορούμε να πάμε καλύτερα. Με το διπλό στην Κοζάνη ανέβηκε η ψυχολογία μας. Δείξαμε χαρακτήρα όταν προηγήθηκε ο αντίπαλος, μπορούσε να καθαρίσει ως το 30΄. Μετά επιβάλαμε το ρυθμό μας, δείξαμε τις αρετές μας και δεν απειληθήκαμε. Η Κοζάνη έχει καλό ρόστερ και θα τερματίσει ψηλά στον όμιλο».
Όσο για το νέο παιχνίδι με τους Κοζανίτες, την Κυριακή ξανά εκτός για το Κύπελλο; «Είναι τελείως διαφορετικό ματς. Δεν είναι άμεσος στόχος μας το Κύπελλο. Θέλουμε να μείνουν ενεργοί κάποιοι παίκτες και χωρίς άγχος να έχουμε ξανά καλό πρόσωπο. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά».
Βλέπει Μουρμούρα
Εκτός μάχης θα μείνει ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Λαγκώνας, που υπέστη θλάση και θα λείψει μίνιμουμ δυο εβδομάδες. Επίσης, δύσκολα θα προλάβει ο Ραγκαβίνας, που ίσως προφυλαχθεί, αμφίβολος είναι ο Δουρμούσης, ενώ γυρνά από τιμωρία ο Τρικαλινός.
Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει για την επιστροφή του έμπειρου γκολκίπερ, Θωμά Μουρμούρα, το χειμώνα στην ομάδα της Χαλάστρας, αν τον αφήσει ελεύθερο η νυν ομάδα του, Ομόνοια Σίνδου.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version