Χαλκίδης: Ιστορική… διαταγή για Πανσερραϊκό

Ο υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «λιονταριών» μίλησε για τις φετινές προσπάθειες των Σερραίων

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΜΕΤΑ» έδωσε ο έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Περί διοίκησης: «Όλοι στη διοίκηση είμαστε ισότιμα μέλη, απλά εγώ χρίστηκα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ως έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που με τιμά. Το βασικότερο είναι ότι είμαστε μια καλή παρέα φίλων, με κοινό σημείο την αγάπη μας για τον Πανσερραϊκό. Όλοι επιβαρυνόμαστε ισόποσα τα έξοδα και τις υποχρεώσεις της ομάδας. Στην αρχή υπήρχε κάποια αμφισβήτηση από τον κόσμο, που ίσως περίμενε να «τρέξει» την ομάδα κάποιος… μεγιστάνας. Σταδιακά όμως εισπράττουμε την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του απλού κόσμου και αυτό μας ικανοποιεί. Και οι σύνδεσμοι είναι πολύ κοντά μας».
Για τους φετινούς στόχους: «Ο στόχος του Πανσερραϊκού είναι να τερματίσει πρώτος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η δεύτερη θέση θα είναι αποτυχία. Η ιστορία μας «διατάζει» να ανέβουμε φέτος στη Β΄ Εθνική και σύντομα στη Σούπερ Λίγκα. Καλούμε τον κόσμο να είναι πιστός, να στηρίζει ακόμα και στις αποτυχίες με υπομονή και χειροκρότημα, για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές μαζί φέτος!».
Για τις μεταγραφές του χειμώνα: «Έχουμε ένα άξιο προπονητικό τιμ, με μπροστάρη τον Σάκη Αναστασιάδη. Είναι γνώστες του αντικειμένου. Υπάρχουν φιλόδοξοι και ταλαντούχοι νεαροί παίκτες, που απασχολούν μεγαλύτερες ομάδες της χώρας αλλά και του εξωτερικού. Τους πιστεύουμε και τους στηρίζουμε. Αν χρειαστεί παραπάνω ενίσχυση, δε θα πούμε «όχι» σε ότι μας ζητηθεί ως διοίκηση από τον προπονητή».

*Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί την Τρίτη φιλικό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ οι τραυματίες Κατσαβάκης και Ρούμπος κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι της άλλης Κυριακής, με το Μακεδονικό εντός έδρας.

Exit mobile version