Απόλλων Καλαμαριάς: Με Δανδίκα μέχρι τέλους

Η νίκη αποφόρτισε το σωματείο και οδήγησε στη παραμονή τον Μάκη Δανδίκα μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης, είχε συνάντηση με τον Μάκη Δανδίκα μετά από το τέλος της χθεσινής προπόνησης, μέσω της οποίας, του γνωστοποίησε την απόφαση ότι η ομάδα θα πάει με αυτόν στον πάγκο.

«Συνεχίζουμε κανονικά, συνεχίζουμε όπως έχουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Κάτι που άρχισε εξάλλου να διαφαίνεται μετά από τις δυο αρνητικές απαντήσεις από Κατσαβάκη και Παπαδόπουλο. Έτσι κι αλλιώς και στα δυο παιχνίδια, που κάθισε στον πάγκο ο Δανδίκας, η ομάδα κέρδισε.

Επομένως, συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι, ως πρώτος προπονητής. Βέβαια, η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Απόλλων ακόμη κινδυνεύει… Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Κατά τα άλλα, ο Μπιτσάκος συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα λείψει από δυο παιχνίδια. Το πρώτο πιθανόν να είναι με την ΠΑΕ Σέρρες. Παράλληλα και ο Τσούτσης συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες. Θα λείψει κι αυτός. Σήμερα, ίσως να οριστικοποιηθεί η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για το που θα λείψουν οριστικά… Ταυτόχρονα, ο Φιγκερόα έχει ακόμη ενοχλήσεις, ενώ και ο Δήμου πονάει στο γόνατο.

Exit mobile version