Αντάλλαξαν… φτυσιές Έβανς και Σισέ (video)

Ποιος είπε ότι και στην Αγγλία, σε μια χώρα όπου οι φίλαθλοι της παρακολουθούν έναν αγώνα σχεδόν με θρησκευτική ευλάβεια τα πράγματα δεν μπορούν για λίγο να εκτραχυνθούν… και πόσο μάλλον όταν υπαίτιοι μιας τέτοιας κατάστασης είναι οι ίδιοι οι παίκτες;

Αν όχι κανένας… σίγουρα ελάχιστοι! Πρωταγωνιστές οι Τζόνι Εβανς και ο Παπίς Σισέ,οι οποίοι έφτυσαν ο ένας τον άλλον, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης Νιουκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σεν Τζέιμς Πάρκ», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστική της Premier League.

Σε μια από τις πολλές διεκδικήσεις ο αμυντικός των φιλοξενούμενος φαίνεται ολοκάθαρα από το τηλεοπτικό φακό ότι φτύνει με απροκάλυπτο τρόπο τον Σενεγαλέζο επιθετικό των «μελανόλευκων», ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε… την «ευγενική χειρονομία». Το παράδοξο μάλιστα της επίμαχης φάσης είναι ότι κανένας εκ των δυο δεν «κιτρινίστηκε» από το ρέφερι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αγγλική ομοσπονδία δεν θα αφήσει ατιμώρητο το παράπτωμα τους… Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!

Exit mobile version