Πιερικός: Οι εφτά συν δυο «πρώην»

Πολλές ιδιαιτερότητες για την ομάδα της Κατερίνης κόντρα στα Γιαννιτσά

Μόνο… σαν όλα τα άλλα δεν θα είναι το κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εντός έδρας για εννιά στελέχη του Πιερικού, που στο παρελθόν υπηρέτησαν την ομάδα της Πέλλας. Οι ιδιαιτερότητες θα είναι πολλές, αρκετοί θα συναντήσουν οικεία πρόσωπα και θα είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Συγκεκριμένα, εφτά παίκτες της ομάδας της Κατερίνης, ο τερματοφύλακας, Χρήστος Λαμπάκης, οι αμυντικοί Κώστας Ιασωνίδης, Νίκος Ιορδανίδης, Τρύφων Κρουσταλέλης, οι μέσοι Γιώργος Ιορδανίδης και Γιάννης Σερέτης και ο επιθετικός Γιάννης Στεφανίδης (φωτό), έπαιξαν στο πρόσφατο παρελθόν στα Γιαννιτσά. Μάλιστα, ο τελευταίος είναι ανιψιός του προέδρου της Αναγέννησης, Λάκη Καραογλανίδη.
Στους προαναφερθέντες προσθέτουμε τον τεχνικό σύμβουλο των μελανόλευκων, Γιώργο Φοιρό (συνδετικός κρίκος για τους παίκτες που ήρθαν στην Πιερία), που επίσης δούλεψε πέρυσι στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, όπως και το γυμναστή Μιχάλη Δαρδανελιώτη, για να έχουμε πιο σφαιρική εικόνα της επικείμενης αναμέτρησης.
Δυο απόντες, ένας αμφίβολος
Στα αγωνιστικά, ο Πιερικός καλείται να αντιδράσει θετικά, μετά την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση και σίγουρα θα λείψουν οι τραυματίες Κρουσταλέλης και Ν. Ιορδανίδης. Αμφίβολος είναι ο Μάρκος Μπρίτο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να ανεβάζει στροφές, αλλά να είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, να έχει χάσει προπονήσεις και να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προφυλαχθεί.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version