LIVE: ΑΕ Σπάρτης – Ολυμπιακός Γυθείου

Τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει από σήμερα, Κυριακή (8/3) το πρωτάθλημα θα κυνηγήσουν οι παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Γυθείου

Η ΑΕ Σπάρτης οδηγεί τη κούρσα του λακωνικού πρωταθλήματος καθώς έχει συγκεντρώσει 49 βαθμούς. Εντός έδρας έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία με 27 γκολ υπέρ και 4 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σπάρτη επικράτησε του Λεωνίδα Σπάρτης με το ευρύ 6 – 0.

Ο Αργύρης Κατσίχτης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χαλίλι και Πανάκη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο προπονητής του Ολυμπιακού Μαστοράκος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιώργο Σαμπατάκο και Δασκαλάκη, στον τραυματία Γιάννη Μπουρελάκο καθώς και στον Νταμίν Λάνσο.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου βρίσκεται στη 2η θέση με 42 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με 24 γκολ υπέρ και 13 κατά.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕ Σπάρτης: Γαρόζης, Κόπελας, Σπηλιωτόπουλος, Πρασσάς, Πετρόπουλος, Γκίτζιας, Ντορίν, Γεωργακόπουλος, Σεμερτζίδης, Τσούκλης, Αναστασάκος

Ολυμπιακός Γυθείου: Τρακάκης, Καζιάνης, Νάκος, Πολιτάκος, Φωτόπουλος, Μπουρελάκος Λαζ., Βλάχος, Λιγνός, Καρνιάτης, Τζανετάκος, Σουκούλι

Το ματς

Α’ ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη να πιέζουν την πρώτη πάσα των φιλοξενούμενων.

Πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης και η Σπάρτη λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Σεμερτζίδης εκτελεί φάουλ και ο Γκίτζιας με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

9ο λεπτό της αναμέτρησης. Σουτ του Γκίτζια και η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι βρίσκεται στο 24ο λεπτό. Ο Ντορίν πασάρει στον Σεμερτζίδη που μεένα ευθύβολο σουτ στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την εστία.

25ο λεπτό και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση. Σουτ-βολίδα του Γεωργακόπουλου με τον Τρακάκη να του λέει “ΟΧΙ”.

Συνεχίζουν να πιέζουν οι Σπαρτιάτες και στο 40ο λεπτό δημιουργούν εκπληκτική ευκαιρία με τον Σεμερτζίδη. Ο μέσος της Σπάρτης σουτάρει, ο Τρακάκης βρίσκεται εκτός εστίας και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα καταφέρνει να τη διώξει σχεδόν πάνω στη γραμμή αμυντικός των φιλοξενούμενων.

Τέλος Α’ ημιχρόνου

B’ ημίχρονο


Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιος της Σπάρτης.

Καμία αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας από τον Αργύρη Κατσίχτη.

Γκοοοοοολ για τη Σπάρτη! Έπειτα απο εκτέλεση φάουλ ο Γκίτζιας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα σ τη περιοχή και ο Τσούκλης με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 55ο λεπτό. 1-0 για τους γηπεδούχους!

Σε δύσκολη θέση, πλέον, ο Ολυπιακός Γυθείου. Θα πρέπει να ανοιχτούν οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν τη νίκη αλλιώς η πρώτη θέση φαίνεται να χάνεται…

Στο 62′ θα έχουμε αναγκαστική αλλαγή για τη Σπάρτη. Ο Κορώνης μπαίνει στη θέση του Σεμερτζίδη.

Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Αργύρη Κατσίχτη. Ο Γκίτζιας θα αποχωρήσει και στη θέση του θα περάσει ο Αρνιώτης στο 65ο λεπτό.

Κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της η Σπάρτη. Στο 67′ του σουτ του Γεωργακόπουλου, πέρασε λίγο εξώ από την εστία του Τρακάκη.

Γκοοοολ για τον Ολυμπιακό στο 84ο λεπτό! Ο Βλάχος με σουτ διαμορφώνει το 1-1 για την ομάδα του Γυθείου και πλέον δίνει ελπίδες στην ομάδα του.

Τέλος αγώνα. Το ντέρμπι θα τελειώσει με 1-1, με τη Σπάρτη να συνεχίζει να έχει το πλεονέκτημα και τον αέρα των βαθμών έναντι του Ολυμπιακού. Στους 50 βαθμούς οι “κυανέρυθροι”, στους 43 οι “ερυθρόλευκοι”.

Exit mobile version