Ντόπες Τσάκα στην Καβάλα

Πληρωμές την Παρασκευή και υπόσχεση για έξτρα πριμ και διαγραφή προστίμων για το «2Χ3» με Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας στον ΑΟΚ. Σενάρια για Ντιέ.

Παραμονές του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο Βλάσης Τσάκας σύμφωνα με πληροφορίες πήρε… επάνω του την επιχείρηση «ντοπαρίσματος» και ανύψωσης του ηθικού στην Καβάλα. Ο έμπειρος εξωδιοικητικός παράγοντας και εκπρόσωπος των επενδυτών του ΑΟΚ προχώρησε σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ η ατμόσφαιρα… απογειώθηκε και «ζεστάθηκε» για τα καλά, όταν ζήτησε από τους παίκτες δυο τρίποντα εντός έδρας, αρχικά με Νίκη Βόλου και ακολούθως με Δόξα Δράμας.
Σε τέτοια περίπτωση, αφενός τους χαρίζει τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί για τις αποτυχίες με Πιερικό και Αναγέννηση Γιαννιτσών και αφετέρου θα τους πριμοδοτήσει με έξτρα 10.000 ευρώ!
«Καπνός» με Ντιέ, δύσκολα για… Φιλομένο!
Εξάλλου, σενάρια επιστροφής του Σερζ Ντιέ εξυφαίνονται στους «Αργοναύτες», με αφορμή την παρουσία του έμπειρου Ιβοριανού μέσου της Ξάνθης την Τετάρτη στον… πάγκο του «Ανθή Καραγιάννη», για το ενδοοικογενειακό διπλό της Καβάλας με την Κ20. Χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο, μάλλον υπάρχει… καπνός με «φωτιά» για τον Ντιέ και την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα (ίσως κρεμάσει τα παπούτσια του στους «γαλάζιους»).
Αντίθετα, το σενάριο που κυκλοφόρησε για τον 33χρονο Αργεντινό στράικερ, Λούσιο Φιλομένο, με θητεία σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να έχει ουσιαστική βάση στη συνέχεια για τους Μακεδόνες, που πάντως την… ψάχνουν για «μπαμ» στις μεταγραφές (εκτός της επιστροφής Πάτο, της δοκιμής Ερβάς και των επαφών με Θ. Τοπούζη).

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version