Από τα αποδυτήρια η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή έδειξε για ακόμα μια φορά την ανωτερότητα της και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αλίμου, τον οποίο και νίκησε με 3-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για την 22η μέρα του πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι» δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των νεοφώτιστων και μέχρι και τώρα συνεχίζουν χέρι χέρι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μια «μάχη» που αναμένεται να κρατήσει έως το τέλος με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο 36ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στεργίδη, ο οποίος έκανε το 1-0. Στη συνέχεια, οι προσπάθειες των Αχαιών καρποφόρησαν και πέτυχαν δεύτερο με πλάσέ του Μπαλού έξω από την περιοχή, αφού η μπάλα χτύπησε αρχικά το δοκάρι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να παρουσιαστούν πιο απειλητικοί μπας και καταφέρουν να ξανά μπουν στο παιχνίδι, με την καλύτερη ευκαιρία να χάνεται στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Ιωάννου αντί για δίχτυα βρήκε το δοκάρι του Γεωργακόπουλου. Ωστόσο αντί για το 2-1 έγινε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κυβελίδης στο 55′ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χύσα, Κοντοχρήστος (46′ Χαρτσιάς), Άλμπι, Κάργας, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Κορέτας, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης (57′ Μαρουκάκης), Στεργίδης

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Ιωάννου (70′ Χαροντάκης), Τσατσαρής, Καλαϊτζίδης, Μπεριέξ (42′ λ. τρ. Νούλας), Παντελής, Άλεξ, Καραμέρης, Νικολόπουλος

Exit mobile version