Παναθηναϊκός: Οργή για τη διαιτησία

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί εκνευρισμός για τη χθεσινή διαιτησία στο Περιστέρι, καθώς οι αποφάσεις του Δασκαλόπουλου έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Από χθες (18/3), μετά την ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η υπόθεση τίτλος χάθηκε, επί της ουσίας και οι «πράσινοι» έχασαν τις όποιες ελπίδες έχασαν για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμα και αν η Επιτροπή αποδεχθεί την έφεση του Παναθηναϊκού (19/3) και επιστρέψει τους τρεις βαθμούς… από το ματς με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Κορίνθου, Δασκαλόπουλος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στους Περιστεριώτες. Ο Έλληνας διαιτητής έδωσε ένα πραγματικά ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο ουσιαστικά καθόρισε το αποτέλεσμα και έσβησε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για κατάκτηση του τίτλου. Οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης… όμως ο πίνακας έλεγε 2-0 και κάπου εκεί τελειώσαν τα πράγματα.

Το «τριφύλλι» καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει της συνέχειας.

Exit mobile version