ΑΕΚ: Tα λέει με Δήμο και Υπουργείο για το γήπεδο

Επαφή με τους εκπροσώπους του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα έχουν το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά».

Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου», έχοντας ως… σύμμαχο τις αρνητικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις προσφυγές του Δήμου και κατοίκων της περιοχής, κατά του έργου ανέγερσης του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα… κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και του Υπουργείου, ούτως ώστε να ξεκινήσει, εκ νέου… κύκλος διαπραγματεύσεων για την εκκίνηση των έργων και την εξασφάλιση όλων των αδειών.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εμφανίζονται… έτοιμοι για την… απάντηση σε κάθε πρόταση ή σχέδιο μπορεί να κατατεθεί από τον Δήμο, ενώ το «παρών» θα δώσει ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μαζί με την ομάδα του, ο αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσός, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924», Νίκος Στράτος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης και ο ομόλογός του της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:00.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version