Παναθηναϊκός: «Δένει» Αναστασίου

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου, για την ανανέωση του συμβολαίου του τελευταίου μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η επισημοποίηση της νέας συμφωνίας του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό… με το «τριφύλλι» να επιβραβεύει τον Έλληνα προπονητή για το έργο που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στους «πράσινους». Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την επιλογή Αναστασίου, όταν εκείνος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου το καλοκαίρι του 2013. Ωστόσο μετά από σκληρή δουλειά, λίγους μήνες μετά ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, επικρατώντας με 4-1 του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Η διοίκηση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2018 στον Έλληνα προπονητή και το μόνο που απομένει είναι μία υπογραφή. Έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδες αναμένεται να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Exit mobile version