Ηρακλής: Τέλος Κυριάκος- Μπριλάκης

Έντονες οι μετασεισμικές δονήσεις στο «Γηραιό» μετά την ήττα στον Τύρναβο, αφού αποδεσμεύονται οι δυο έμπειροι παίκτες.

Δεν πέρασε… αναίμακτα η νέα ήττα του Ηρακλή, αυτή τη φορά από τον Τύρναβο. Σε πολύωρη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα στα γραφεία της Μίκρας, στην οποία μετείχαν οι Θόδωρος Παπαδόπουλος, Γκιγιέρμο Ογιος και Κώστας Τσαλίκης, αποφασίστηκε να λυθούν τα συμβόλαια των Τάσου Κυριάκου και Χάρη Μπριλάκη, οι οποίοι απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους, κόντρα στις προσδοκίες του καλοκαιριού και τη μεγάλη εμπειρία τους.
Οι δύο παίκτες, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, κλήθηκαν να παραστούν στα γραφεία για να έχουν τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση αναφορικά με το «διαζύγιό» τους με τους Θεσσαλονικείς. Η συζήτηση των τριών ανδρών (Παπαδόπουλος, Όγιος, Τσαλίκης) όμως δε σταμάτησε εκεί.
Με εισήγηση του Αργεντινού τεχνικού, αποφασίστηκε ακόμα πέντε παίκτες να μπουν σε καθεστώς κρίσης. Πρόκειται για πρωτοκλασάτους παίκτες, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους. Πάντως, οι παίκτες αυτοί θα κριθούν μέχρι και τον Δεκέμβρη και αν δεν αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο τότε θα αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν από τον Ηρακλή.
«Καμία χειροδικία»
Στο μεταξύ, με δηλώσεις του ο υπεύθυνος Τύπου της κυανόλευκης ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κατερίνη κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Λάρισα: «Στο πούλμαν της αποστολής ήταν μόνο ποδοσφαιριστές, ο γενικός αρχηγός, φροντιστές και το αγωνιστικό τιμ. Ήταν προγραμματισμένο να σταματήσουν μετά την Κατερίνη για φαγητό. Όταν σταμάτησε το λεωφορείο υπήρχαν φίλαθλοι που μαζεύτηκαν πριν ανοίξουν οι πόρτες. Τελικά, μπήκαν μέσα. Δεν υπήρχε χειροδικία, ήταν αργά το βράδυ και υπήρξε σύγχυση. Ξέραμε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια, άλλωστε και στη Μίκρα έχουν έρθει οπαδοί και στα αποδυτήρια. Η χρονιά είναι πολύ κακή για τον Ηρακλή».

Exit mobile version