Football League: Σήμερα η τελευταία πράξη

Την Κυριακή (5/4) πέφτει η αυλαία της Football League για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την 26η και τελευταία αγωνιστική θα κλειδώσουν οι θέσεις στο βόρειο όμιλο για τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική, αφού ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί ο χάρτης των πλέι οφ και πλέι άουτ. Αναφορικά με τη μάχη για τα πλέι οφ, ο πρωτοπόρος Ηρακλής φιλοξενεί στο Καυτανζόγλειο τη Λάρισα που θέλει πάση θυσία ους τρεις βαθμούς για να τερματίσει τρίτη και να αφήσει εκτός τριάδας τη Λάμια, που αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.

Ωστόσο αγωνία επικρατεί και στην ούρα, με το σημαντικότερο παιχνίδι να είναια αυτό ανάμεσα σε Απόλλωνα 1926 και Αγροτικό Αστέρα, δύο ομάδες που θέλουν το τρίποντο προκειμένου να γλιτώσουν τον απευθείας υποβιβασμό. Ο Τύρναβος υποδέχεται τον καταδικασμένο, Εθνικό Σερρών με τους Θεσσαλούς να παίζουν μόνο για τη νίκη, προκειμένου να λάβουν μέρος στα πλέι άουτ και να ρίξουν απευθείας έναν εκ των Απόλλωνα 1926 και Αγροτικού Αστέρα.

Από κει και πέρα, ο Αιγινιακός υποδέχεται τον Φωκικό, ομάδα που ήδη έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, η Ζάκυνθος φιλοξενεί τον Πιερικό και τέλος στην Καρδίτσα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της ομώνυμης ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Exit mobile version