Παναθηναϊκός: Προβλήματα στη φαρέτρα του Αναστασίου

Κατήφεια επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης… με την απώλεια για το «τριφύλλι» να μην είναι μονάχα βαθμολογική.

Η αλήθεια είναι πως το κλίμα δεν είναι και πολύ ευχάριστο στις τάξεις του συλλόγου μετά το αποτέλεσμα αλλά κυρίως μετά την εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» απέναντι στους Αρκάδες. Ωστόσο αυτό που προβληματίζει έντονα τον Γιάννη Αναστασίου είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που αποκόμισαν πρόβλημα.

Για την ακρίβεια, ο Χουχούμης υπέστη μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στο δεξιό μεγάλο προσαγωγό και ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται σε 10 ημέρες, ενώ ο Ζέκα αποκόμισε ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και θα χρειαστεί 3-4 ημέρες για να επανέλθει. Επίσης, κατά τη διάρκειας της χθεσινής προπόνησης ο Ντίνας υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

Στην σημερινή προπόνηση στο Κορωπί, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια δούλεψαν με ασκήσεις τεχνικής και στο τέλος έδωσαν έμφαση στα τελειώματα.

Exit mobile version