Στον «παράδεισο» ο Αγροτικός Αστέρας… στην «κόλαση» ο Απόλλων 1926

Στη «μάχη» για την παραμονή, ο Αγροτικός Αστέρας πανηγύρισε ένα πολύτιμο διπλό (2-0) στην Καλαμαριά σώνοντας την παρτίδα στο τέλος… σε αντίθεση με τον Απόλλωνα 1926 που δεν γλίτωσε τελικά τον απευθείας υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Σε ένα ματς ο θάνατος σου η ζωή μου… ο Αγροτικός Αστέρας ήταν η ομάδα που πήρε τελικά το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι άουτ όπου στη συνέχεια θα διεκδικήσει την παραμονή της στη Football Leauge, με τον Απόλλωνα 1926 να τραβάει πλέον προς Γ’ Εθνική.

Στο αγωνιστικό μέρος, αμφότεροι ξεκίνησαν νευρικά το ματς, με ένα ολόκληρο ημίχρονο να περνάει ανεκμετάλλευτο. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Διλμπέρη μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και στο 58′ ο Βελλίνης έβαλε τις βάσεις για την τεράστια αυτή νίκη, κάνοντας το 1-0. Το τελειωτικό χτύπημα από πλευράς «πρασίνων» ήρθε στο 65ο λεπτό και μάλιστα με τη… βοήθεια των γηπεδούχων. Ο Βαγγελόπουλος βρήκε άθελα του με το γόνατο την μπάλα, ύστερα από το γύρισμα του Καραντασιάδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να διαμορφωθεί κάπως έτσι το 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης (66′ Δήμου), Καράμπελας (61′ Κωστούλας), Φιγκερόα, Τσούτσης, Αναστασίου (53′ Καπετάνος)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (86′ Μίλιτς), Καρακατσάνης, Βελλίνης (65′ Καθάριος), Πάτο (79′ Παλάσκας), Στεφανίδης

Exit mobile version