Στο παρα πέντε… «κλείδωσε» την παραμονή ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη (2-0) επί του καταδικασμένου, Εθνικού Σερρών, γλιτώνοντας έτσι τον απευθείας υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ. Υπενθυμίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία και μαζί με τον Απόλλωνα 1926 που ηττήθηκε 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα και το Φωκικό είναι οι τρεις που από του χρόνου θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο 83′, ο Λαμπρόπουλος έλυσε το γόρδιο δεσμό με τα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και στο 94′ ο Αλεξίου «κλείδωσε» για τα καλά τη νίκη για τον Τύρναβο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (46′ Ποκόνγκ), Γεωργίου, Γκούρτσας (65′ Αλεξίου), Χαλούλος (52′ Όττα)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Αγγελίδης, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Ανδρέου (67′ Κραβαρίτης), Κρεββατάς, Δούμτσιος (80′ Νικολίτσας), Ελευθεριάδης, Τσιλούλης

Exit mobile version