Ηρακλής: Να γυρίσει σελίδα

Το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του «Γηραιού» δεν είναι και το καλύτερο μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο, η οποία ήταν η πρώτη για τη φετινή σεζόν… ωστόσο η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι καθώς βρισκόμαστε προ των πυλών των πλέι οφ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «βυσσινί» οι άσχημες αντιδράσεις από πλευράς κόσμου για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του τον Νίκου Παπαδόπουλου ποίκιλαν… με τους παίκτες να ακούν τα εξ’ αμάξης από μερίδα φιλάθλων, ειδικά μετά και την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περόνε. Μάλιστα οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και εκτός αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης των ποδοσφαιριστών στο πούλμαν.

Σαφώς τέτοιες καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες για το σύλλογο, καθώς η χθεσινή (5/4) ήττα ήταν η πρώτη που γνώρισε η ομάδα για την τρέχουσα σεζόν, όμως δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για… κατήφεια. Αρχικά προέχει το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο και στη συνέχεια έπονται δέκα «τελικοί», τους οποίους πρέπει να κατακτήσουν οι Θεσσαλονικείς για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Exit mobile version