Κατσαβάκης: Απειθαρχία στον Γάζωρο

Ο έμπειρος τεχνικός των Σερραίων μίλησε για τις… ατασθαλίες των παικτών του, τις αποβολές και εγκωμίασε τη Νίκη Βόλου.

Δηλώσεις για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Βατανιακό, στο οποίο έχει παράπονα παρά τη νίκη, κυρίως για πειθαρχικά ζητήματα, αλλά και τη δύσκολη έξοδο με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή, έκανε ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου Μάκης Κατσαβάκης, στην επίσημη ιστοσελίδα των κυανόλευκων στο διαδίκτυο.
Καταρχήν ο Κατσαβάκης είπε για τους Θεσσαλούς: «Σίγουρα παίζουμε με τον ισχυρότερο αντίπαλο της κατηγορίας μας, ενδεχομένως και των δύο ομίλων. Με τα στατιστικά στοιχεία, έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Ήδη το νιώσαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο που μας απέκλεισαν μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να επιστρατεύσουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε, και στον τομέα τον αμυντικό αλλά και στον τομέα της επίθεσης, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, πώς θα τους εξουδετερώσουμε και από εκεί και πέρα οφείλουμε να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.»
Για να καταλήξει για το προηγούμενο ματς με τον Βατανιακό: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήτανε τόσο άσχημη η εμφάνιση μας με τον Βατανιακό, όσο ότι υπήρχανε κρούσματα αγωνιστική απειθαρχίας. Είχε η ομάδα κάποιες καλές στιγμές, αλλά περισσότερο για μας ήτανε ότι μείναμε με 10 παίκτες για δεύτερη φορά, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το πατάξουμε. Δεν μπορεί η ομάδα να βγαίνει μέσα από αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις με μείον παίκτες, οι οποίοι είναι η δεύτερη φορά που βγαίνουν με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο».

*Μοναδική απουσία για τον Γάζωρο κόντρα στη Νίκη θα είναι ο ανέτοιμος Νίρλας.

Exit mobile version