Απόλλων 1926: Φορτισμένη η ατμόσφαιρα στη συνάντηση

Το πρωί της Μ. Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Απόλλωνα 1926, τρία 24ωρα μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου του Απόλλωνα βρέθηκαν το σύνολο των παικτών, ο προπονητής Μάκης Δανδίκας, οι συνεργάτες του, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Γιάννης Τσαρσιταλίδης και οι υπάλληλοι των γραφείων. Αρχικά, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ζαπρόπουλος και στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης. Ευχαρίστησαν όλους για την συνεργασία στο διάστημα των τελευταίων οκτώ μηνών και ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για την συνέχεια.

«Ο Απόλλων είναι μεγάλος σύλλογος. Θα συνεχίσει την διαδρομή του για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλοι κάναμε λάθη, αναλαμβάνουμε όσες ευθύνες που μας αναλογούν ως διοίκηση. Κακία δεν κρατάει κανείς σε κανέναν…», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος χαιρέτισε έναν-έναν τους παίκτες λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης και αφού έμεινε μόνος μαζί τους στην αίθουσα των αποδυτηρίων επί 35 λεπτά.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε… Και τώρα αν επέλεγα ποδοσφαιριστές, πάλι από εσάς τους ίδιους θα ζητούσα να παίξετε για τον Απόλλωνα. Έχω την συνείδηση μου καθαρή», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, μιλώντας προς τους παίκτες.

«Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Κάναμε την προσπάθεια στο τέλος, δεν τα καταφέραμε, είμαστε όλοι στενοχωρημένοι γι’ αυτό, όμως ο Απόλλων θα κοιτάξει μπροστά και έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας», είπε ο προπονητής Μάκης Δανδίκας.

Από την Τετάρτη 15 Απριλίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Exit mobile version