Κυπελλούχος Αθήνας το Αιγάλεω! (photos)

Το Κύπελλο της ΕΠΣ Αθήνας σήκωσε το Αιγάλεω επικρατώντας 1-0 του Χαραυγιακού στην παράταση, με γκολ του Παπουτσή από τα 30 μέτρα.

Ο Κώστας Παπουτσής ήταν αυτός που έκρινε με φοβερή εκτέλεση φάουλ τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο τον Χαραυγιακό! Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ήταν πολύ δυνατό και είχε ένταση, με το 0-0 να στέλνει τις δυο ομάδες στην παράταση.

Εκεί το Αιγάλεω στο 102′ κέρδισε φάουλ περίπου 30 μέτρα μακριά από την εστία του Χαραυγιακού. Ο Κώστας Παπουτσής ανέλαβε την εκτέλεση και με… φωτοβολίδα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του «Σίτι». Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν με αρκετές μονομαχίες κι ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Το 1-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα, με το Αιγάλεω να κατακτά τον τίτλο!

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Στριμμένος (19′ λ.τ. Παπαθανασίου), Μπιταξής, Κοντιζάς, Σταύρου (90’+1′ Βουτυράς), Λαμπρογεώργος, Τζανετάκος, Τσαρκάνι (83′ Μπουγατσιάς)

Χαραυγιακός (Πέτρος Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης, Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπίλης, Κατσούλας, Ντακόβ (103′ Τσούνι), Τουγουντζόγλου, Ζήσης, Μπίτιλης (65′ λ.τ. Μπρούνο), Στασινόπουλος (109′ Κουλουρίδης)

Exit mobile version