Φιλική ισοπαλία για Οπούντιο Μαρτίνου

Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Οπούντιου Μαρτίνου με τον Νέο Κρικελλο

Το παιχνίδι ήταν γρήγορο, με πολλές φάσεις από ένα δοκάρι για την κάθε μια ομάδα και τελικό σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2 -0 ωστόσο οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας την απόδοσή τους κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλό τους, αν και τους χωρίζει μια κατηγορία και να ισοφαρίσουν.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο Καντού από τα αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καράκης μάζεψε την μπάλα. Στο 48΄ ο Νικολόπουλος που είχε μπει πριν από 3 λεπτά στο παιχνίδι έκανε ένα ωραίο σουτ από πλάγια θέση με το οποίο άνοιξε το σκορ για το Μαρτίνο. Στο 56΄ ο Κόκκας κάνει την ατομική προσπάθεια η μπάλα μετά από κόντρες φτάνει στον Νικολόπουλο ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0 για τον Οπούντιο.

Στο 64΄ Ο Δημητρέλης για τους γηπεδούχους έδωσε ωραία ασίστ στον Καυκιά ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε το σκορ σε 1-2. Στο 70΄ ο Καυκιάς αυτή τη φορά για το Νέο Κρίκελλο βρήκε ωραία τον Δημητρέλη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 2-2. Στο 84΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Γκούρλια ο Δημητρέλης έπιασε στην κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Μαρτίνου.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού για τον Οπούντιο μια επιστροφή μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας, λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο αρχηγός Νίκος Κωτσαλάς συμμετείχε στο σημερινό φιλικό για πρώτη φορά μετά τον άτυχο αγώνα στις 14 Μαΐου του 2014 εντός έδρας με το Βελούχι όπου στο 8΄ έπαθε ρήξη χιαστών.

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Νίκος Τσάμης): Κοράκης, Θοεδοσόπουλος (57΄ Ντιγκόζι), Μάνδαλος, Κυρίτσης, Ζουμπόπουλος (46΄ Καλοβελώνης), Χαϊδής (57΄ Γκούρλιας), Βέλλιος (82΄ Λεπίδας), Συγγούνης, Δημητρέλης, Σιώτης, Καυκιάς (78΄ Χαντζής).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσιος, Ντελής, Στυλιανός (46΄ Νικολόπουλος), Σπυριδάκης, Μπαρκώσης, Πέππας, Μαλέρδος, Πατσαρούχας (46΄ Κόκκας), Βλάχος (46΄ Κωτσαλάς), Καντού (46΄ Κουτσούμπας).

Exit mobile version