Καστοριά: Τίτλοι τέλους

Καστοριά: Τίτλοι τέλους

Άλλη μία ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ανακοινώνει την απόσυρσή της, ελεώ των οικονομικών προβλημάτων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι «Γουναράδες», η Καστοριά εξακολουθεί να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά... μόνο που δεν θα αναστηθεί το Μεγάλο Σάββατο. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αποσυρθεί από την κατηγορία μιας και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν πολλά και το πρεστίζ είχε για τα καλά εξαφανισθεί.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το δικό της Γολγοθά εξακολουθεί να ανεβαίνει η Καστοριά, με τη διαφορά πως δε θα αναστηθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Μαστιζόμενη από τεράστια οικονομικά προβλήματα η ομάδα που κατά το παρελθόν πρόσφερε τόσες και τόσες χαρές στους φιλάθλους της αποχωρεί αύριο από το πρωτάθλημα ενημερώνοντας με επίσημο έγγραφο την ΕΠΟ για την αδυναμία συνέχισης της στα δρώμενα της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε το ιστορικό σωματείο αποσύρεται από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα με όποιες επιπτώσεις αυτό θα επιφέρει σε πρόστιμα και αφαιρέσεις βαθμών από τη νέα φυσικά σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου που αποσύρεται μεσούσης της σεζόν, καθώς οι θεατές-οπαδοί βρέθηκαν στο ίδιο έργο και το Φεβρουάριο του 2009, όταν η ομάδα –τότε ως ΠΑΕ- είχε αποχωρήσει και πάλι από τη Γ' Εθνική ένεκα οικονομικών δυσχερειών.

Όσο για τη συνέχεια; Το λουκέτο στο σύλλογο θα παραμένει μέχρι και τις 14 του Ιουνίου, όταν και έχει προκηρυχθεί η ετήσια γενική συνέλευση από την οποία θα προαποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι όσο αναφορά την επόμενη μέρα...».