Δυνατά η Καβάλα για Ρίος- Αγριμάκη

«Παιχνίδι» με τον 20χρονο Παναμέζο μεσοεπιθετικό, που δεν υπολογίζεται από τη Βέροια, άρχισε ο ΑΟΚ. Υποψήφιος για τα δοκάρια ο νεαρός του ΟΦΗ, κρούση στον Παναιτωλικό για Μουμίν.

Παράλληλα με την προετοιμασία για τον κυριακάτικο κρίσιμο αγώνα με τη… γειτόνισσα Δόξα Δράμας εντός έδρας (θα λείψουν οι τραυματίες Βαλεριάνος-Καρλόπουλος, ενώ γυρνά ο Χόρτσας από τιμωρία), στην Καβάλα βρίσκεται σε εξέλιξη μεταγραφικός… οργασμός ενόψει χειμώνα.
Εκτός από τον «κλεισμένο» Πάτο, ο ΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τον 20χρονο Παναμέζο μεσοεπιθετικό, Σεγούντο Ρίος (φωτό), που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βέροια και θα έρθει είτε ελεύθερος (το πιθανότερο) είτε δανεικός.
Για τα δοκάρια δυνατά «παίζει» για τους «Αργοναύτες» (όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα μας) ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Αγριμάκης (παλιότερα στον Αστέρα Μαγούλας), δεδομένου ότι ο Βλάσης Τσάκας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Κρητικούς και για άλλους παίκτες (όπως οι Κουρδάκης και Βιτώρος). Ο Αγριμάκης δείχνει φαβορί για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, όπου θα έχει παραπάνω ευκαιρίες συμμετοχής, αν και εξετάζονται και άλλες λύσεις για τα γκολπόστ.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση των «γαλάζιων» έκανε κρούση στον Παναιτωλικό για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού χαφ, Χουσεϊν Μουμίν (παλιά και στον ΠΑΟΚ). Οι Αγρινιώτες δείχνουν θετικοί στην παραχώρησή του στην Καβάλα, αλλά ο ίδιος δείχνει να προτιμά την πρώην ομάδα του, τον Πανθρακικό (και λόγω κατηγορίας), με το θέμα να είναι ανοιχτό.
Διπλή απόρριψη, υπ’ ατμόν ο Κονάτε
Τέλος, κοντά στην έξοδο (δανεικός ή ελεύθερος) δείχνει ο Νιγηριανός στόπερ, Μπασιρού Κονάτε, που δεν έπεισε για την αξία του σε όσα ματς αγωνίστηκε στους Μακεδόνες, ενώ απορρίφθηκαν οι δοκιμαζόμενοι Ερβάς (και για οικονομικούς λόγους) και Νασίρ.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version