Μασούρας: «Είμαστε ικανοί για την υπέρβαση»

Ο Γιάννης Μασούρας τόνισε πως η Παναχαϊκή μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να εξασφαλίσει, μέσω των μπαράζ, το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή των «ροσονέρι» στην «Πρωινή Γνώμη»:

«Φέτος κάναμε την έκπληξη στο πρωτάθλημα, γιατί, ενώ όλοι περιμέναμε να σωθούμε, εμείς εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας πλέι οφ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Στα πλέι οφ, χωρίς να χρειάζεται να το πω εγώ, είναι δεδομένο ότι δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Παρά το ντεσαβαντάζ της βαθμολογικής διαφοράς, πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για την υπέρβαση και, αν στα πλέι οφ δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, θα πάρουμε το ένα από τα «εισιτήρια» για τη Super League».

Για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, όπου έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός: «Το αποτέλεσμα για την Παναχαϊκή δεν ήταν καλό, όμως για εμάς, τους μικρούς, που δεν έχουμε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ορισμένα πράγματα. Πλέον, κοιτάζουμε μόνο τα πλέι οφ και μοναδικό μέλημά μας είναι η επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα».

Exit mobile version