Πανθρακικός – Ολυμπιακός… Νίκη και μόνο νίκη

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Super League (15/4 19:00).

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο τους ήταν να κοντραριστούν στις 7 Μαρτίου, όμως η θεομηνία που είχε πλήξει τότε την περιοχή… οδήγησε σε αναβολή του αγώνα. Αμφότεροι θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Ο Πανθρακικός είναι με την πλάτη στον τοίχο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα του έλυνε σε μεγάλο βαθμό τα χέρια, αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία, παρ’ όλο που το έργο όλων είναι αρκετά δύσκολο… αφού απέναντι τους έχουν τους Πειραιώτες. Τα πράγματα είναι απλά για τους παίκτες του Βίτορ Περέιρα, αν πανηγυρίσουν το τρίποντο τότε θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε οι μεν ούτε οι δε θα έχουν την υποστήριξη των φίλων τους, καθώς ο αγώνας είχε οριστεί ένα μήνα πριν, όπου απαγορευόταν με απόφαση του Σταύρου Κοντονή, η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα.

Την αποστολή των «πρασίνων» αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χρήστου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μεχία, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ηλιάδης, Κάσες, Μπαικαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου, Ρομέου

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουάκου, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ, Χάρα

Exit mobile version