Φιλική ισοπαλία

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το φιλικό τεστ των Κατερινιωτών απέναντι στην καλύτερη Κοζάνη.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Πιερικό που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης την Παρασκευή.

Η Κοζάνη εκμεταλλεύτηκε το «ρεπό» της στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής (παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών που έχει αποσυρθεί) για να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον Πιερικό που προετοιμάζεται για τα playout της Football League.

Η Κοζάνη ήταν σχετικά καλύτερη από τον Πιερικό, έδειξε περισσότερη διάθεση κι έκανε κάποιες μικροευκαιρίες που δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ.

Αντίθετα ο Πιερικός δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, έδειξε μια σωστή αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Σταματόπουλος (80′ Παπανικολάου), Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Αλιατίδης (75′ Παπακώστας), Καραμπατζάκης (46′ Χαματάϊ), Γιάννης Τσικόπουλος (63′ Συμεωνίδης), Τραυλός (60′ Ηλ. Τσικόπουλος), Δούμας (73′ Ντέρος), Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (63′ Δημ. Παπαδόπουλος).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γράφας): Παπατολίκας (75′ Καραογλανίδης), Λαμπάκης (75′ Καραθάνας), Τσουμάγκας, Καρτσαμπάς, Καρατάσος, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μπαστάνης (52′ Παλιάτσος), Γιανόπουλος (46′ Κατσαμίτας, 70′ λ.τ. Παπαχρήστος), Γιαννούλης (70′ Γούτσιος), Σταματής (75′ Βιλανάκης).

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version