Επιστροφή με «τεσσάρα» για Σπάρτη

Οι πρωταθλητές Λακωνίας επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση μετά το κενό του Πάσχα και συνέτριψαν με 4-0 τον Μολαϊκό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η διακοπή φαίνεται πως δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα του Αργύρη Κατσίχτη, που παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά, είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης κόντρα στον Μολαϊκό. Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, η Σπάρτη έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των πλέι-οφ της ανόδου στη Γ’ Εθνική και ευχαρίστησε με τον καλύτερο τρόπου τους οπαδούς της, στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Το σκορ στο ματς άνοιξε ο Αναστασάκος στο 27ο λεπτό, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σεμερτζίδης. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο χάνοντας ευκαιρίες και τελικά «καθάρισαν» τον αγώνα στο 80′ μετά από πολύ όμορφο σουτ του Γεωργακόπουλου. Οι Σπαρτιάτες δεν σταμάτησαν εκεί αφού στα επόμενα 10 λεπτά του αγώνα πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα. Μετά από ένα «μαγικό» τρίγωνο ανάμεσα σε Αναστασάκο, Πολυκρέτη και Σεμερτζίδη, ο τελευταίος έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκίτζιας με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Πετρόπουλος (Πανάκης), Κόπελας, Γκίτζιας, Πρασσάς, Τσούκλης (Πολυκρέτης), Σπηλιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γκολέμης (Αρνιώτης), Σεμερτζίδης, Αναστασάκος.

Δείτε στις εικόνες τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Exit mobile version