Έγραψε ιστορία… Στη Football League ο Κισσαμικός

Ιστορικό το σημερινό (19/4) απόγευμα για την Κίσσαμο και γενικότερα για το όλο το νόμο Χανίων, μιας και ο Κισσαμικός μετά τη νίκη (1-0) επί του Ηροδότου εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Football League.

Οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς για τους «κυανόλευκους» έπιασαν τόπο και πλέον η Football League, μετά τον ΑΟ Χανιά καλωσορίζει και τον Κισσαμικό, που από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται στα σαλόνια της Μικρής Λίγκας. Οι Κρητικοί, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να πανηγυρίσουν την άνοδο στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ηρακλείου θα πρέπει να δώσει μία από τις πιο σκληρές μάχες της προκειμένου να παραμείνει και του χρόνου στην κατηγορία.

Ο «χρυσός σκόρερ» για τους Κρητικούς ήταν ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος στο 84′ από τα έντεκα βήματα έγραψε το τελικό 1-0, ξεσηκώνοντας το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Σμίλτος, Πασιαλλής (83′ Ντεντάκης), Δάρλας, Τζανής, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης (66′ Τσικουδάκης), Μποτωνάκης, Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης, Τσερκέζος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Μπαλάφας (81′ Κλωναρίδης), Χαρίτος, Πρωτογεράκης, Ρουσσάκης (66′ λ.τρ. Χαλκιαδάκης), Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Κοιλιάρας, Πήλιος, Κούρτι, Κουσίδης

Exit mobile version