Παραμένει πρώτος ο Πανσερραϊκός

Νέα νίκη έστω με το… φτωχό 1-0 πανηγύρισε κόντρα στον Έβρο Σουφλίου ο Πανσερραϊκός που παραμένει στην κορυφή και στο +1 από Άρη, Καβάλα!

Το φιλμ της αναμέτρησης:

-5΄ Σέντρα του Τάντιτς, κεφαλιά του Μουτεσίδη, αποκρούει ενστικτωδώς ο Μπινόπουλος.
-7΄ ΓΚΟΛ! 1-0! Ο Παπαστεργίου σκοράρει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουτεσίδη, καρφωτή κεφαλιά και γκολ.
-Έχει πέσει ο ρυθμός μετά το 1-0. Έχει κερδίσει μέτρα ο Έβρος Σουφλίου.
-Ένταση στο Δημοτικό γήπεδο με πολλά παράπονα από τους παίκτες του Πανσερραϊκού για τις αποφάσεις του Μαλούτα που επιτρέπει σκληρό παιχνίδι στους φιλοξενούμενους.
-29΄ Εκτέλεση φάουλ του Ευφραιμίδη, κεφαλιά του Λίτσου, η μπάλα μόλις δίπλα από το δοκάρι. Καλή ευκαιρία.
-38΄ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Τάντιτς περνάει από αριστερά, πασάρει στον Γκόγκα, αυτός πλασάρει, ο Παπαστεργίου μπαίνει στην φάση, πλασάρει από την μιρκή περιοχή, πάνω στην γραμμή ο Μπινόπουλος μπλοκάρει.
-Ο Παπαστεργίου αποχωρεί με ενοχλήσεις και μπαίνει στην θέση του ο Γαϊδαρτζής.
-45+1΄ Ο Ρούτσης πασάρει στον Γαϊδαρτζή, αυτός με τακουνάκι στον Τάντιτς που πλασάρει με το εξωτερικό και ο Μπινόπουλος αποκρούει ενστικτωδώς. Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Τέλος ημιχρόνου! Ο Πανσερραϊκός είχε καλές ευκαιρίες για να έχει μεγαλύτερο προβάδισμα, ενώ το Σουφλί δείχνει πάντα επικίνδυνο.

-50΄ Ωραία μπαλιά του Τάντιτς προς τον Γαϊδαρτζή στην πλάτη της άμυνας, βγαίνει ο Μπινόπουλος από τα δοκάρια του και βάζει την κόντρα στον φορ του Πανσερραϊκού στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
61΄ Σουτ από το Ναουμτσέφσκι, Γαϊδαρτζής και Γκόγκας ολιγωρούν και από κοντά δεν μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
-64΄ Τετ α τετ του Γαϊδαρτζή που πλασάρει πάνω στον Μπινόπουλο και χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
-Ο Πανσερραϊκός χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του και πρέπει να προσέχει το εύθραυστο 1-0.
-77΄ Σέντρα του Τάντιτς από αριστερά, κεφαλιά του Γκόγκα αλλοιώνεται η πορεία της μπάλας και ο Μπινόπουλος διώχνει με το πόδι.
-81΄ ΔΟΚΑΡΙ! Ο Τάντιτς σουτάρει με φάλτσο έξω από την περιοχή, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ, καθώς κάπου είχε κοντράρει.
-Ο Ναουμτσέφσκι γίνεται αλλαγή στην αλλαγή και αποδοκιμάζεται ο Κώστας Βασιλακάκης, ενώ ο Σκοπιανός αποθεώνεται από τον κόσμο..

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κ.Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Δ.Τριανταφύλλου, Τσουκαλάς(57΄ λ.τ Ναουμτσέφσκι)(88΄ Τσιμίκας), Καψάλης, Σιάκκας, Κ.Τριανταφύλλου, Ρούτσης, Παπαστεργίου(38΄ λ.τ Γαϊδαρτζής), Τάντιτς, Μουτεσίδης, Γκόγκας

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ(Β.Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Μπάμιος, Λίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ, Ευφραιμίδης(59΄ Τοπούζης), Ερκάν(69΄ Αντωνιάδης), Ναθαναμλίδης(80΄ Γαβανάς), Μάτεφ

Πηγή: Serressport.gr

Exit mobile version