Απίστευτη γκέλα για Παναργειακό

Μεγάλο «στραπάτσο» για τον Παναργειακό… ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας στο ΔΑΚ Άργους και απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Football League.

Στο 21′ ο Σιμώσης άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» κάνοντας το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαυρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Πότσι να πηγαίνει πρόωρα στα αποδυτήρια και τον Νικολόπουλο να μην αστοχεί από τα έντεκα βήματα… πετυχαίνοντας το 1-2. Αυτός που έσωσε την παρτίδα για τους Αρκάδες ήταν ο Λιόσης, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αυτή την στιγμή, ο Πανελευσινιακός είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι, όντας στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου, με τον Παναργειακό να βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Οι συνθέσεις:

Παναργειακός: Κατσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης(65’Μπεκατώρος), Μπριλάκης, Πότσι, Πούτσης(75’Παπαϊωάννου), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Σιμώσης, Ρότα.

Δόξα Ν.Μανωλάδας: Τσάπαλος, Παγουρίδης, Μπίζος, Αναγνωστόπουλος, Νικολόπουλος(78’Κωτσόκολος), Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Βατσής(56’Μελετίδης), Γούρμος(88’Πλαστουργός), Αγυρόπουλος, Σωτηρόπουλος

Exit mobile version