Καλαντζής: «Να βάλω τη δική μου πινελιά στον Παναρκαδικό»

Ο Πέτρος Καλαντζής αποκάλυψε πως του έγινε η πρόταση από τη διοίκηση του Παναρκαδικού να αναλάβει τα ηνία της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «arcadiaportal»:

Για το πώς και πότε έγινε η πρόταση:

«Με πήραν τηλέφωνο από την διοίκηση την Κυριακή το βράδυ και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι να αναλάβω την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα γιατί δεν περίμενα να μου γίνει πρόταση και ζήτησα λίγο χρόνο. Την επόμενη μέρα επικοινώνησα ξανά με τους ανθρώπους της διοίκησης για να βρεθούμε και να μιλήσουμε και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συμφωνήσαμε. Η κουβέντα που κάναμε έχει να κάνει με τις αγωνιστικές που έχουν απομείνει και όχι για την νέα χρονιά».

Για τον πώς ένιωσε όταν του πρότειναν να αναλάβει τον Παναρκαδικό:

«Ήταν πραγματικά έκπληξη για εμένα όμως μετά δεν το κρύβω πως ένιωσα μια υπερηφάνεια γιατί δεν είναι και λίγο να αναλαμβάνεις τόσο γρήγορα τις τύχες του Παναρκαδικού έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα. Ένιωσα πολύ χαρούμενος και μέχρι και το σημείο που οριστικοποιήσαμε την συμφωνία δεν το πίστευα. Δώσαμε λοιπόν τα χέρια και την Τρίτη κάναμε την πρώτη μας προπόνηση».

Για το αν του κάνει πιο εύκολο το έργο το γεγονός ότι αναλαμβάνει μια «καλοκουρδισμένη» ομάδα:

«Δεν το συζητάμε καθόλου αυτό το πράγμα. Ο,τι και να πω θα είναι λίγο. Όλη η δουλειά έχει γίνει από τους προηγούμενους προπονητές. Όλη η δουλειά έχει γίνει από τους κυρίους Καλογιαννίδη και Τζήλο, την διοίκηση και τους παίκτες. Όλες τις επιτυχίες της χρονιάς τις πιστώνονται αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ απλά θα προσπαθήσω να βάλω την δική μου πινελιά. Δεν μπορώ να πω χωρίς άγχος, απλά δεν υπάρχει αυτή η βαθμολογική πίεση. Θα προσπαθήσουμε η ομάδα να τελειώσει την χρονιά με αξιοπρέπεια όπως και ξεκίνησε και χωρίς να υπάρξει κανένα σημείο χαλάρωσης».

Για το αν του περνάει από το μυαλό η νέα σεζόν:

«Ο καθένας θα ήθελε να είναι όχι μόνο την επόμενη χρονιά αλλά συνέχεια στο τιμόνι του Παναρκαδικού. Είναι νωρίς ακόμα και φαντάζει δύσκολο γιατί η αγωστική σεζόν είναι ακόμα σε εξέλιξη. Ο Παναρκαδικός έχει κάνει δυο υπερπροσπάθειες. Τα οικονομικά όπως σε όλες τις ομάδες έτσι και στον Παναρκαδικό δεν είναι πολύ καλά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να κανονίσει ο Παναρκαδικός τις τύχες του και μετά βλέπουμε».

Για το τι αλλαγές να περιμένουμε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

«Δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές γιατί όπως είπα και πριν η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλοκουρδισμένη. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι το ιδιαίτερο. Ο σκοπός μας να υπάρξει η διάθεση των παικτών να συνεχιστεί η πολύ καλή προσπάθεια που έχουν κάνει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο. Να τελειώσουμε την χρονιά όπως την ξεκίνησαν τα παιδιά και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος».

Exit mobile version