ΑΕ Καραϊσκάκης: Κάλεσμα στον κόσμο του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης κάλεσε τους φίλους του συλλόγου προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου την Κυριακή (26/04).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ.της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να απευθυνθούν εκ νέου στον κόσμο της ομάδας μας. Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα μας και δείχνει την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή του. Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να μπαίνει στην τελική ευθεία και την ομάδα μας να διεκδικεί το πρωτάθλημα ,σαφέστατα υπάρχουν απαιτήσεις για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στο γήπεδο. Θέλουμε από τον κόσμο της ομάδας μας να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθεί με τη φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν μόνο με την βοήθεια ΟΛΩΝ και όταν η ομάδα μας αγωνίζεται μόνιμα μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να κατακλύσει το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου στις 17.00μ.μ.

Η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη τον κόσμο να είναι δίπλα της. ΟΛΟΙ την Κυριακή στο γήπεδο ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΑΕ Καραισκάκης Άρτας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Εκ του Δ.Σ.».

Exit mobile version