Το «καθάρισε» η Έβερτον

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις η Έβερτον… αυτή τη φορά ξέσπασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το εντυπωσιακό 3-0 στο «Γκούντισον Πάρκ» και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το αγγλικό πρωτάθλημα και οι «μπλε» δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να αποχωριστούν την τέταρτη θέση. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 5ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του ΜακΚάρθι. Ωστόσο η «ψυχρολουσία» για τους «κόκκινους διαβόλους» συνεχίστηκε, όταν στο 35′ ο Στόουνς με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μιραλάς στο 86′, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά πριν.

Oι συνθέσεις:

Έβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Στόουνς, Γιαγκέλακα, Κόουλμαν, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Όσμαν (69′ Μιραλάς), Μπάρκλεϊ (88’Νέισμιθ), Λένον, Λουκάκου (88’Κονέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Σμόλινγκ, ΜακΝειρ, Βαλένσια, Μπλιντ, Γιανγκ, Ερέρα, Φελαϊνί (46′ Φαλκάο), Μάτα (63′ Ντι Μαρία), Ρούνεϊ, (88′ Φαν Πέρσι)

Exit mobile version