Διπλό κορυφής για Παναιγιάλειο

Μία πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Παναιγιάλειος στο Ρέθυμνο, επικρατώντας με 1-0 της Επισκοπής, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ για το νότιο όμιλο της Football League.

Με το δεξί ξεκίνησαν οι «μελανόλευκοι» τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ παραμονής και σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) της Ερμιονίδας από την Καλλιθέα, σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση, έχοντας συνολικά 9 βαθμούς. Απεναντίας οι Κρητικοί έχασαν σημαντικό έδαφος ενόψει της συνέχειας και η υπόθεση παραμονή γίνεται όλο και δυσκολότερη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφότεροι δεν παρουσίασαν καλό θέαμα, αλλά αυτοί που είχαν την ουσία ήταν οι παίκτες του Γκουτσίδη. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Φουρτάδο στο 57ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μανουσάκης (59′ Δουμάνης), Βιτώρος (78′ Πετράκος), Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Πάλλας (65′ Δρακάκης)

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μωυσίδης, Γκοτσούλιας (46′ Πιζ), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (90+2′ Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Μπουρλάκης (82′ Σεχολάρι)

Exit mobile version