Νίκη «χρυσάφι» για Καλλιθέα

Ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της έκανε το απόγευμα της Κυριακής (26/4) η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε 1-0 της Ερμιονίδας, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Football League.

Σίγουρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η Ερμιονίδα φάνταζε το φαβορί, όντας πρωτοπόρος του μίνι πρωταθλήματος στο νότιο όμιλο, ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα φρόντισε να της… βάλει τα γυαλιά και να πάρει μία σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας. Το συγκρότημα της Καλλιθέας ανέβηκε στους έξι βαθμούς, σε αντίθεση με την ομάδα της Αργολίδας που έμεινε στους 8… και δεν μπόρεσε να διατηρηθεί στην κορυφή.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Φράγκος στο 42′, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλλιθέα από το 85′ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Ρουσάκη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι, Φράγκος, Μασάδο

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρος, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Ταπέ, Συμελίδης, Κουτσοσπύρος, Όμο, Κιοσές, Στοϊκοβιτς

Exit mobile version