Οδοστρωτήρας η ΑΕΛ

Θέαμα υψηλών αποδόσεων προσέφεραν στο Παμπελοπονησιακό Παναχαϊκή και Λάρισα, με τους «βυσσινί» να κάνουν την ολική ανατροπή και με παίκτη λιγότερο να πανηγυρίζουν ένα τεράστιο διπλό (2-3)… στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League.

Αμφότεροι φρόντισαν να ανταμείψουν το κοινό που βρέθηκε στο γέπεδο, προσφέροντας θέαμα και γκολ. Οι Αχαιοί κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Στεργιάδης πέρασε σαν σταματημένο τον Μελισσά μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε Αποστολίδη. Ο ρέφερι σφύριξε το πέναλτι ενώ έστειλε στα αποδυτήρια τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μάνο Αποστολίδη, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Κυβελίδης από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0, ενώ στο 50′ ο Μπόγιοβιτς έκανε το 1-1. Ο Κοντοχρήστος με σουτ – φωτοβολίδα σημείωσε το 2-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας έφερε το ματς στα ίσα. Η «Βασίλισσα» δεν είχε πει την τελευταία της λέη, αφού στο 87′ ο Γιάντσης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68′ Μασούρας), Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλμπι, Αναστασόπουλος, Γκαντιαγκά, Στεργίδης, Πατινιώτης [35′ Χοτζάλι (84′ Μαρουκάκης)], Μπουντόπουλος, Κυβελίδης

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπανούσης, Πίντο (44′ Πατσιογιώργος), Σερτζίνιο (81′ λ. τ. Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς (82′ Γιάντσης)

Exit mobile version