Ματσάρα στην Κατερίνη

Παιχνίδι με πολλές ανατροπές, ένταση, κόκκινες κάρτες, τραυματισμούς και συγκινήσεις ήταν αυτό που έγινε στην Κατερίνη ανάμεσα στον γηπεδούχο Βατανιακό και τον Δωτιέα Αγιάς.

Η ομάδα της Πιερίας έπαιζε για το γόητρο αναμένοντας πλέον τις όποιες ανακατατάξεις συμβούν και ευνοηθεί παραμένοντας στην κατηγορία αφού βαθμολογικά αυτό είναι αδύνατον. Από την άλλη η Λαρισινή ομάδα με το σημερινό αποτέλεσμα είναι πλέον πολύ κοντά στην οριστική παραμονή της.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Πετρουζέλη στο 18΄ και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 24΄με τον Δημολιό.

Στο 35΄ο Πετρουζέλης ήταν και πάλι αυτός που έγραψε το 0-3 για την ομάδα του πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 40΄ο Βατανιακός μείωσε με πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργαντάς και εκτέλεσε εύστοχα ο Τοπάλι, για να γίνει στην αρχή του 2ου μέρους το 2-3 με τον Ποτουρίδη στο 47΄.

Στο 52΄ η ομάδα της Αγιάς κατάφερε να κάνει 2 τα γκολ της διαφοράς και το σκορ 2-4 με γκολ του Κοκκίνη. Ο Βατανιακός αντέδρασε και αρχικά μείωσε στο 65΄ με τον Κατσιούλα σε 3-4 για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ο Γεωργαντάς κάνοντας το 4-4 στο 78΄.

Δέκα λεπτά νωρίτερα ο Σκούρτι δέχθηκε τη 2η κάρτα του Κουκουλά με την ομάδα της Κατερίνης να παίζει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο.

Στο 96΄έγινε η φάση η οποία αναφέραμε και στην αρχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να βλέπει πέναλτι σε ανατροπή του Γκίκα από τον Καρτσαμπά και ο Πετρουζέλης διαμόρφωσε το τελικό 4-5 για τον Δωτιέα Αγιάς.

Συνθέσεις:

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας (45΄Σεμιτζίδης), Σκούρτι, Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης (9΄ λ.τ. Παναγιωτίδης Σ.), Καρτσαμπάς Αθ., Λαζαρίδης, Τοπάλι, Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.

Δωτιέας Αγιάς (Μίλτος Ζιάκας): Σταυράκης, Λάιος, Μουρούτας, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Δημολιός, Τσατσαλίδης, Ντακούλας (48΄Λούγκος), Κουβελάς, Ουέλιγκτον, Κατσίκης.

Πηγή: pieriasport.blogspot.gr

Exit mobile version