Τρία… βήματα για άνοδο!

Το τρένο της ΑΕ Καραϊσκάκης δεν σταματά πουθενά! Οι Αρτινοί επικράτησαν 3-0 του μαχητικού Οπούντιου Μαρτίνου και τρεις «στροφές» πριν το τέλος παραμένουν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου και στο +2 από Τρίκαλα!

Απ’ την αρχή, το ματς είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά τελικά η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 10′ ο Αβραμίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού το 1-0, ενώ… δύο λεπτά μετά οι Αρτινοί έκαναν το 2-0 με σουτ του Γυφτοκώστα.

Οι γηπεδούχοι παρέμεναν σε θέση ισχύος, έχαναν αρκετές φάσεις για να διευρύνουν το προβάδισμά τους και τελικά το πείσμα τους απέδωσε… καρπούς. Σε ένα πιο ήρεμο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν εν τέλει και στο τρίτο γκολ με τον Καβαλλάρη να χρίζεται σκόρερ (3-0).

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει να παίξει πλέον με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (εκτός), Ρήγα Φεραίο (εντός) και Τρίκαλα (εντός).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης-Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Τζερεμές (83΄ Κατσούλας), Σιμονιάν, Γυφτοκώστας, Βασίλιεβιτς (70΄ Τριάντος), Καβαλλάρης (75΄ Γραβάνης).

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τζήμας, Κουτσούμπας, Ντελής, Μπαρκώσης, Τσέλος, Γκριτζάπης (71΄ Πατσαρούχας), Νικολόπουλος Ε., Πέππας, Καπός, Καντού (77΄ Κότσαλος), Κόκα (55΄ Μαλέρδος).

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version